0

blake 150Ieder zelfrespecterend modemeisje heeft Gossip Girl wel gekeken. Na Sex and the City was dat namelijk dé serie die niet alleen herkenbare verhaallijnen en knappe mannen produceerde, maar waar ook de prachtigste kleren in voor kwamen.

Ondertussen gaat het,na afloop van de show, nog steeds goed met Blake Lively (a.k.a. Serena van der Woodsen) en is ze in een hele andere levensfase terecht gekomen. Zo heeft ze rollen gescoord in meerdere films, heeft ze inmiddels een kindje met haar man Ryan Reynolds en ze loopt nu alweer te paraderen op events. In al deze buzz is ze zelfs haar gevoel voor humor niet verloren! Dat blijkt als ze op Instagram een paar nostalgische memes post die ons terugnemen naar de goede Gossip Girl-tijden.

De foto’s zijn origineel van @twerk4dci, die een account heeft vol met celebrities in ongemakkelijke dansposities. Blake kon het grapje wel waarderen en reposte de foto’s op haar (weinig gebruikte) Instagram!

Bekijk de foto’s hieronder!

  • blake 500
    @blakelively: ...that one time. When I secretly joined a dance troop. @twerk4dci you ladies are awesome.
  • blair en chuck 500
    @blakelively: Turns out I wasn't the only one. I lost to these champs. Three words. Eight letters... I love you @twerk4dci

www.instagram.com/blakelively

(Beeld: www.vogue.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties