0

beyonce pastel 150Dat Beyoncé altijd door een ringetje te halen is, is geen verrassing meer. Dit weekend was daar ook geen uitzondering op; de zangeres poseerde als een volwaardig model voor de camera in twee sexy outfits.

Zo poseert ze onder andere voor een privéjet in een prachtige pastelkleurige look.  De zangeres laat haar lichaam goed uitkomen door te kiezen voor een licht blauwe crop top met daaronder een high waisted roze rok. Ze maakt het geheel af met gouden sieraden en een dun kettinkje verbindt haar top met haar rok.

Op de andere foto’s is Beyoncé te zien in een matching spijker outfit. Gehuld in een spijkerjasje waarop ze diverse broches van Chanel geprikt heeft, een pencil skirt en een wit t-shirt, poseert Queen Bee voor de camera. Ook dochter Blue Ivy (2) komt voor op de foto’s, terwijl zij verlegen in de armen van mama verdwijnt.

De superster die we op de foto’s zien, lijkt zich helemaal geen zorgen te maken over de geruchten die rondgaan over haar huwelijk met rapper Jay Z. Bronnen maken bekend dat Jay alles eraan doet haar niet kwijt te raken en haar zo snel mogelijk wil meenemen op een vijfweekse vakantie. Daarnaast zou hij nog graag een broertje of zusje erbij willen voor Blue, alleen Bey ziet dit toch niet zo zitten.

Bekijk de foto’s van Beyoncé hieronder.

  • beyonce prive jet 500
  • beyonce pastel 500
  • beyonce chanel 500
  • beyonce en blue ivy 500

www.instagram.com/beyonce

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties