0

beyonce jay z huis 150Beyoncé en Jay Z wilden al een tijdje hun gezin van New York naar L.A. verhuizen, maar dat ging niet over rozen. Het leek het koppel namelijk maar niet te lukken een geschikt huis te vinden, en dus zijn ze maar voor een huurhuis gegaan. 

We hebben het natuurlijk wel over één van de succesvolste koppels ter wereld, dus het is nog steeds een gigantisch groot en mooi huis. Voor 150.000 dollar per maand krijgen de Carters het volgende: zeven slaapkamers, negen badkamers, drie woonkamers, twee bibliotheken, een gym en een extra keuken voor een catering bij grote partijen. Om maar wat te noemen!

Volgens insiders was goede vriendin Gwyneth Paltrow de initiator van de verhuizing. Zelf is ze vorig jaar van Londen naar L.A. verhuisd en dus haalde ze haar beste vrienden over om Blue Ivy op te laten groeien in de Hollywood Hills in plaats van in een drukke stad. Zo kan Blue in ieder geval gezellig met Gwyneth’s kinderen Apple en Moses op de fiets naar school. Uhm, meerijden met de beveiliging…

Wil jij weten hoe Queen B. en Jay gaan wonen in L.A.? Klik dan hier.

  • beyonce jay z huis 640

(Beeld: www.beyonce.com)

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties