0

Schermafbeelding 2015-04-24 om 09.49.56Vorige week stapte de moeder van Beyoncé en Solange Knowles in het huwelijksbootje. De enige foto van het evenement die we tot op heden hebben gezien was die van de bruid en haar kersverse man. Dit was totdat Kelly Rowland gisteren een heel leuk kiekje op haar Instagram en Twitter postte.

Tina’s dochters waren namelijk niet haar enige bruidsmeisjes. Ook zangeres Kelly Rowland, met wie Beyoncé vroeger in de girl group Destiny’s Child zat, was getuige van het huwelijk. De in totaal vijf bruidsmeisjes droegen, net als het bruidspaar, allemaal een witte outfit. Het was duidelijk dat Beyoncé de show stal in een nauwsluitende kanten jurk met een diepe V-hals.

De andere bruidsmeisjes liepen rond in even ontraditionele bruidsmeisjes outfits. Kelly Rowland had een wit nauwsluitend broekpak aan met cut-outs in haar taille en een hooggesloten hals en Solange had een lange wijde tuniek aan over een broek met wijde flared pijpen. De bruid liep zelf in een one shoulder jurk met een split tot op haar dijbeen en een gouden riem.

Bekijk het fashionable groepje hieronder.

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties