0

Lieke, Doutzen en Jetteke fotoDoutzen Kroes is op het moment misschien wel Nederlands beste export product. Het model is over de hele wereld een bekende en je zou dan ook hard je best moeten doen om iemand te vinden die haar níet kent. Deze roem zal de  nuchtere Friezin echter nooit naar haar hoofd stijgen en ze komt graag terug naar ons kikkerlandje.

Niet in de laatste plaats omdat Doutzen hier nog veel familie en vrienden heeft wonen! De sieraden ontwerpende zusjes van Lexmond hebben bijvoorbeeld altijd al een warm plaatsje in Doutzens hart. Bij een tripje naar huis hoort dan ook een gezellige girls night met haar goede vriendinnen Lieke en Jetteke.

Het olijke drietal maakte een aantal gezellige snapshots van de avond en waren het unaniem eens over de twee beste: alledrie plaatsten ze namelijk dezelfde twee foto’s op hun Instagram account. De eerste is een close up van drie lachende gezichten, maar de tweede foto is pas écht leuk. Hier zien we Doutzen achterop zitten bij Lieke, in het kleine stoeltje dat bedoeld is voor Lieke haar zoontje…

Hopelijk heeft Vik na deze avond nog wel een veilig plekje achterop zijn moeders fiets!

  • Doutzen, Lieke, Jetteke girls night 2
    @doutzen: "No caption needed #friends #fun #blessed " - @liekevanlexmond: "Love! #friends @jettekevanlexmond @doutzen" - @jettekevanlexmond: "What a night, I love you @liekevanlexmond @doutzen #regram"
  • Doutzen, Lieke, Jetteke girls night 1
    @doutzen: "Who needs a car...." - @liekevanlexmond: "Wat een héérlijke avond! Met de allerliefste lekker samen zijn en daarna op de fiets de grachten over. (@doutzen in het zitje van de kleine) @jettekevanlexmond #Amsterdam #qualitytime" - @jettekevanlexmond: "Taxi? #dutchgirlsandtheirbikes @doutzen @liekevanlexmond"

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties