0

SPOTTED Anna Wintours tenen ontsnappenVogue hoofdredactrice Anna Wintour staat er om bekend niet de makkelijkste in de omgang te zijn. Het is dan ook niet vreemd dat mensen haar het liefst vermijden. Maar dat ook haar eigen tenen liever ergens anders zijn, hadden we niet verwacht.

Anna werd tijdens Londen Fashion Week in een prachtige outfit gespot, dat er op het eerste gezicht perfect gestyled uitzag. Totdat we onze ogen op haar Manolo Blahnik pumps richten en haar voeten zagen. De Vogue hoofdredactrice droeg mooie slingbacks maar blijkbaar een maatje te klein, want haar tenen puilden over de rand heen. Wat er nogal pijnlijk uit zag!

Anna draagt al sinds 1994 dezelfde beige slingback Manolo’s; haar schoenen worden door Mister Blahnik himself voor haar ontworpen en op maat gemaakt. De beste man heeft zelfs een mal van Anna’s voet in zijn studio staan! Je zou denken dat de schoenen na al die jaren wel perfect zouden passen. Misschien wordt het tijd dat Anna even langs de Manolo studio gaat om haar voetjes opnieuw in het gips te laten zinken.

Bekijk de foto’s hieronder!

Anna Wintour Anna Wintours tenen

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Rosalyn de Lange)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties