0

PHOTOS Alessandra Ambrosio in bikini voor VS zonder PhotoshopVictoria’s Secret Angels lijken wel buitenaards; zo perfect zijn hun lichamen. Helaas wordt er zelfs aan hun foto’s gesleuteld met Photoshop. Thank god for the paparazzi (oké, celebs zelf zijn er niet zo blij mee) want zij maken op ongemerkte ogenblikken snapshots van hoe de dames er écht uitzien.

Een aantal Victoria’s Secret Angels zijn op dit moment in Miami voor een shoot van de nieuwste beachwear van het merk en ook Alessandra Ambrosio is van de partij. Wij spotten de Braziliaanse in twee verschillende setjes; een zwarte en een combi in felle kleurtjes. Natuurlijk waren de paparazzi er ook om ons te voorzien van plaatjes van Alec zonder Photoshop.

Bekijk de foto’s hieronder.

alessandra ambrosio zonder photoshop 1 alessandra ambrosio zonder photoshop 2 alessandra ambrosio zonder photoshop 3 alessandra ambrosio zonder photoshop 4 alessandra ambrosio zonder photoshop 5 alessandra ambrosio zonder photoshop 6 alessandra ambrosio zonder photoshop 7 alessandra ambrosio zonder photoshop 8 alessandra ambrosio zonder photoshop 9

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties