0

Glamour Women of the Year Awards.Een beetje concealer heeft nog nooit iemand kwaad gedaan en veel celebs grijpen dan ook enthousiast naar het wallen wegwerkende goedje. Alleen doen sommige dat iets te enthousiast.

We snappen dat je als celeb een druk leven hebt en dat die donkere kringen onder je ogen met de dag lijken te groeien. En als je dan naar een hip feestje moet, kun je natuurlijk niet met je vermoeide hoofd aan komen zetten. Gelukkig bestaat er zoiets als make-up en doet een klein laagje vaak al wonderen.

Had Rose Byrne, of haar visagist, zich nou ook maar aan de gouden regel ‘less is more’ gehouden. De actrice, bekend van onder andere Bridesmaids, verschijnt op de Glamour Women Of The Year Awards en ziet er op het eerste oog prima uit.

Dat verandert helaas als snel als ze op de gevoelige plaat wordt vastgelegd met een flitsende camera. En surprise, een teveel aan concealer is ineens wel heel duidelijk zichtbaar. Haar wallen zijn inderdaad weg, maar er is wel iets anders voor teruggekomen. Hallo, witte poeder kringen!

Bekijk de beauty fail van Rose hieronder!

Glamour Women of the Year Awards. Glamour Women of the Year Awards.
Schermafbeelding 2013-11-13 om 09.57.59
Glamour Women of the Year Awards.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties