0

Vanaf vorige week maandag is De Modepolitie weer terug op televisie. Dit keer met andere presentatoren, namelijk Thijs Willekes en Manon Meijers. In het interview met hun, dat vorige week online kwam, deden ze al uit de doeken wat ze van het Nederlandse modegevoel vonden.

Maar nu kun je ook een kijkje achter de schermen nemen aan de hand van deze foto’s. Van het nemen van de persfoto’s tot aan de aflevering die vanavond op de buis komt, je kunt het allemaal zien.

Bekijk de foto’s hieronder.

Wat doe je als eerste als je hoort dat het nieuwe programma Modepolitie 2.0 binnen 1,5 maand gemaakt moet worden?? Snel naar de fotostudio voor een persfoto want iedereen moet snel ingelicht worden dat we er weer zijn.

Na een intiem doch gezellig overlegje hebben we unaniem besloten dat een leren Goosecraft jasje in combinatie met een simpel wit bloesje en zwarte dunne das ons Modepolitie 2.0 uniform voor dit seizoen wordt

En zie hier....het resultaat! herkenbaar en zonder gedoe!

De dag erna is het hoogste tijd voor de eerste draaidag. Na koffie en overleg met goede moed aan de slag!

Maar hoe kunnen we het land door zonder onze Modepolitie 2.0 SUV?! Voorzien van het gloednieuwe logo, met als subtitel ‘in fashion we trust!’ , zijn wij klaar voor onze missie.

Wij onderzoeken niet alleen het straatbeeld! Modepolitie 2.0 te water is onze nieuwe discipline. Sneekweek... here we come!

Na wat daagjes hard werken en het hele land doorreizen is het tijd voor de RTL perspresentatie. Alle media is aanwezig voor gezellige interviews. Gelukkig praten wij graag.

In het decor van RTL Boulevard onder de bezielende leiding van Winston en Albert wordt Modepolitie 2.0 gepresenteerd aan de pers. Men weet nu dat ons programma te zien zal zijn op sterke maandagavond programmering bij RTL5 van 21.30 tot 22.30 uur.

Na het persmoment gaan de opnames gewoon weer door. Nog even een bakkie koffie bij onze gezellige auto en dan hup... de weg op om onze eerste overval te doen. Nietsvermoedend zullen wij iemand gaan overvallen die opgegeven is door zijn goede vriendin.

De volgende dag staat een volgend onderdeel van Modepolitie 2.0 op de planning. We bezoeken elke aflevering een druk bezocht evenement waar we in de mensenmassa op zoek gaan naar kandidaten voor onze Fashion Rehab. Een megafoon is een musthave op dit soort plekken.

Ondertussen wordt er in onze Fashion Rehab in het World Fashion Centre in Amsterdam al hard gewerkt. De opbouw van de catwalk, kaptafels, stylingruimtes en het licht is in volle gang om later onze kandidaten in stijl te kunnen ontvangen.

Na een dagje patrouilleren op straat, een overval en het bezoek aan het evenement verzamelen alle vijf ‘arrestanten’ zich in het World Fashion Centre waar ze in onze Fashion Rehab hun metamorfose zullen ondergaan.

Ook achter de schermen tijdens de opnames in onze Fashion Rehab wordt lekker doorgewerkt.

Na dagen van shoppen doet Manon nog even haar laatste check of alle styling sets compleet zijn. Niets mag aan het toeval overgelaten worden natuurlijk.

Elke week hebben we in de Fashion Rehab een trend die laat zien wat er in het najaar en deze winter happening is. Hiermee willen we laten zien dat je 1 trend op verschillende manieren kunt vertalen en een trend niet klakkeloos hoeft over te nemen om er fashionable uit te zien. Deze week: Raw ft. Rock

Aan het einde van de dag zijn alle kandidaten van top tot teen door de wasstraat gegaan. Lekker geknipt en gekleurd haar, een passende stralende make-up en een gloednieuwe outfit zorgt ervoor dat ze allemaal met de nodige zenuwen in het lijf op de catwalk het resultaat laten zien aan familie, vrienden en geliefden.

Met trots en plezier laten Nikkie en Robin hun nieuwe look zien aan het publiek. Wij kijken opgelucht en voldaan toe naar de geweldige reacties van het publiek.

Op de dag van de uitzending laat RTL Boulevard nog even weten dat we er zijn. Want iedereen mag het weten: Modepolitie 2.0 is klaar om gezien te worden.

Ook in de kranten en tijdschriften wordt volop aangekondigd dat Modepolitie 2.0 van start gaat.

Thijs fluistert Manon nog even in dat hij blij is met haar, de kandidaten en de resultaten. Het kan nu de buis op!

Vanavond kun je deze aflevering van de Modepolitie 2.0 zien om 21.30 uur bij RTL5.

(Beeld: De Modepolitie 2.0)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties