0

alicia keys 150De celebs gaan steeds vaker uit de kleren voor de camera en doen dit ook graag als ze in verwachting zijn van een kindje. Sieren de zwangere dames graag de covers van verschillende magazines, zangeres Alicia Keys deed dit om aandacht te vragen voor haar goede doel.

Alicia, tevens gezicht van Givenchy, is op dit moment hoogzwanger van haar tweede kindje en legde haar prachtige buik vast op camera. We Are Here, het goede doel waar zij zich voor inzet, wil mensen laten nadenken over het doel in het leven en over de toestanden in de wereld. Dit is niet altijd even gemakkelijk om onder de aandacht te brengen en daarom besloot zij via haar naakte lijf er aandacht voor te vragen.

Via haar Twitter account deelde zij de foto met de wereld en haar missie is zeker geslaagd. Met haar handen bedekt zij haar borsten en op haar buik staat een groot peace teken geverfd. Aankomende december verwacht Alicia haar tweede telg: samen met haar man Swizz Beatz heeft zij al een zoontje genaamd Egypt Daouad Dean.

Bekijk de ‘naakte’ foto van Alicia Keys hieronder.

  • alicia keys

www.twitter.com/aliciakeys

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties