0

48e Gouden Televizier-Ring Gala - Gouden LoperWie dacht dat Lieke van Lexmond en haar zus Jetteke alleen maar televisie en styling jobs deden, heeft het mis. De zusjes zijn namelijk niet alleen goede vriendinnen, maar ook zakenpartners en hebben samen een bedrijfje genaamd Lexmond vs. Lexmond. En zoals altijd pakken ze ook dit in stijl aan.

Zo plaatst Lieke een foto van haar en Jetteke op Instagram en we moeten eerlijk zeggen, dat ziet er niet verkeerd uit. Blijkbaar was hun vliegmaatschappij ook aardig fan van de zusjes van Lexmond, want de twee werden flink verwend en kregen een luxe upgrade. Maar natuurlijk was het niet alleen maar glitter en glamour en moest er, ook hoog in de lucht, gewoon gewerkt worden.

En dus werden de laptopjes op de schoot gezet en werd er vooral door Lieke druk gebeld… Wij zijn heel benieuwd op wat voor missie de knappe sisters nu weer zijn. Ze ontwierpen eerder al een sieradenlijn voor het luxe juwelenmerk Royal Asscher dus dat belooft veel goeds.

"Wat een geweldige service!!! @jettekevanlexmond en ik enorm verwend en upgrade gekregen van #emirates @Emirates Werken voor #LEXMONDvsLEXMOND"

“Wat een geweldige service!!! @jettekevanlexmond en ik enorm verwend en upgrade gekregen van #emirates @Emirates Werken voor #LEXMONDvsLEXMOND”

www.instagram.com/liekevanlexmond

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties