0

Samen versmolten.... Mooiste, grootste liefde! Intens gelukkig met ons lieve gezin. #VikBarthélemy #emoji️#goedemorgen 150Ondanks dat Lieke van Lexmond pas een paar weken geleden is bevallen van haar eerste kindje Vik, hebben we al aardig wat babyfoto’s voorbij zien komen. Zo konden we begin van deze week nog meegenieten van de eerste wandeling met de kleine en nu deelt de presentatrice weer een cute kiekje.

We zien Lieke samen met haar prachtige zoontje op bed liggen, terwijl Vik heerlijk aan het slapen is op mama’s borst. De kleine baby draagt een schattig gestreept rompertje en ligt warm verscholen in de badjas van de kersverse moeder. Zoals iedere mama is Lieke helemaal verliefd op haar kindje en geeft hem liefdevol een kusje op zijn hoofdje.

Tante Jetteke mag dan zelf kinderen hebben, een kleine baby in de familie is natuurlijk het leukste wat er is. Ze houdt haar kleine neefje in haar armen en is ook helemaal in love schrijft ze onder haar foto. We hopen dat de Van Lexmondjes vooral veel foto’s blijven delen, waarbij wij kunnen wegzwijmelen!

Bekijk de adorable kiekjes samen met het zoontje van Lieke van Lexmond hieronder.

  • Samen versmolten.... Mooiste, grootste liefde! Intens gelukkig met ons lieve gezin. #VikBarthélemy #emoji️#goedemorgen 5
    Lieke van Lexmond: "Samen versmolten.... Mooiste, grootste liefde! Intens gelukkig met ons lieve gezin. #VikBarthélemy #goedemorgen"
  • In LOVE #vik
    Jetteke van Lexmond: "In LOVE #vik"

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties