0

Xelly en YOlantheSinds Yolanthe haar zwangerschap bekend heeft gemaakt, ligt ze nog meer onder het vergrootglas van de Nederlandse media dan normaal. Gelukkig heeft ze een warme en grote familie, die altijd klaar voor haar zullen staan. Ook Xelly is beretrots op haar grotere zus.

Daarom schrijft Xelly op haar Instagram dat ze Yolanthe een heldin vindt. Onder een foto van de hoogzwangere Yolanthe schrijft ze: “Een held is een gewoon persoon die de kracht vindt om te volharden en te doorstaan, ondanks de overweldigende obstakels die op haar pad komen”. En obstakels waren er. Zo lag Yolanthe flink onder vuur na haar interview met Humberto Tan en werd élke stap van haar nauwlettend gevolgd.

De timing van de foto is niet geheel onopvallend. Deze kwam namelijk na de uitzending van Linda’s Zomerweek, waarin Yo en Wes te gast waren. Tijdens het interview sprak het tweetal voor het eerst over Yo’s hormoonbehandeling, iets wat pas vorige naar buiten kwam. Voor Yolanthe natuurlijk een hele stap en daarom geen beter moment voor de steun van familie.

#SisterLove/a>

A photo posted by Xelly Cabau van Kasbergen (@xellycvk) on

(Beeld: www.instagram.com/xellycvk/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties