0

Victoria Beckham schoenenAltijd al een paar schoenen van Victoria Beckham willen hebben en wil jij ook het goede doel een handje helpen? Boek dan zo snel als je kan nog een vlucht naar Londen.

Zoals jullie gisteren konden lezen, doneren Victoria en David hun oude kleding en schoenen aan het Britse Rode Kruis en aan het kiekje te zien dat Vic op haar Instagram plaatste, is er genoeg voor iedereen… Natuurlijk wisten we wel dat ze niet bepaald een tekort had aan designer items, maar dit is wel een schoenenberg waar je u tegen zegt.

En zien we daar onze goede vrienden Jimmy Choo, Dolce & Gabbana en Manolo Blahnik liggen? Ja zeker! Het stijlicoon geeft niet bepaald haar minste paartjes weg en je zou bijna struikelen over al die killer heels. Het inpakken van zoveel schoenen is dan ook best vermoeiend en zo nu en dan een korte break is geen overbodige luxe.

Als je een Beckham item wil bemachtigen moet je wel snel zijn, vandaag worden de modepareltjes verkocht in een vestiging van het Rode Kruis in Londen. De opbrengst van de verkoop gaan naar de slachtoffers in de Filipijnen.

Bekijk de foto’s hieronder!

"Big clear out of my shoes, on sale tomorrow in aid of @BritishRedCross #ShopDrop x vb"

“Big clear out of my shoes, on sale tomorrow in aid of @BritishRedCross #ShopDrop x vb”

"Proud to support @BritishRedCross #ShopDrop Donating clothes for #Haiyan survivors"

“Proud to support @BritishRedCross #ShopDrop Donating clothes for #Haiyan survivors”

www.instagram.com/victoriabeckham

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties