0

teenmom 150De wereld leek wel in rep en roer te zijn toen er foto’s opdoken van Teen Mom Farrah Abraham met gigantische opgezwollen lippen. Tijdens een filler behandeling ging het ineens heel fout vanwege een allergische reactie en moest de realityster meteen naar het ziekenhuis gebracht worden.

Farrah mag dan nog maar 23 jaar oud zijn, ze is zeker geen onbekende op het gebied van plastische chirurgie en maakt wel vaker een afspraak bij de dokter. In het verleden heeft ze talloze ingrepen uit laten voeren; van haar lippen, haar borsten tot haar neus. Er wordt gezegd dat ze in totaal al meer dan $30.000,- heeft besteed om er zo uit te kunnen zien. Wij waren heel benieuwd hoe het met de realityster was vergaan en we waren al helemaal nieuwsgierig hoe haar lippen er uit zien na het voorval.

Gelukkig zijn de lippen van Farrah enorm geslonken en loopt ze niet meer rond alsof ze een eend is Ze heeft daarnaast ook een vent aan de haak geslagen, dus haar geluk kan niet meer op. We hopen dat Farrah in de toekomst wel wat langer nadenkt over een nieuwe ingreep, maar dat moet ze natuurlijk ook helemaal zelf weten.

Benieuwd hoe de Teen Mom er nu uitziet? Bekijk de foto’s hieronder.

  • B7uum3oCAAAHvtL
  • farrah
  • B65557cCEAA0EK5.png-large

(Beeld: www.twitter.com/f1abraham)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties