0

PHOTO YolantheYolanthe reist van hot naar her en weer terug voor haar werk. Op dit moment is ze op de juiste plek op de juiste tijd. Yolanthe is namelijk nu, tijdens Halloween, in Los Angeles en dat vereist natuurlijk een verkleedpartijtje.

De Spaanse schone houdt van Halloween en verkleedfeestjes. Helaas voor Yolanthe wordt het in de landen waar zij woont en heeft gewoond, niet echt gevierd. Daarom viert ze zelf vaak haar verjaardag met een speciaal thema.

Tijdens haar laatste birthday vroeg Yolanthe iedereen te komen als zijn of haar favoriete film personage. Vrienden en familie trokken hun beste kostuum uit de kast en Yolanthe zelf koos ervoor om als Lara Croft te gaan. Wij moeten zeggen; Yolanthe lijkt sprekend op Angelina Jolie en zijn benieuwd naar haar outfit voor vanavond!

Bekijk de foto hieronder.

Van links naar rechts.  Frankee als Alice in Wonderlands Mad Hatter, Fitrah als Memoirs of a Geisha, Yolanthe als Tomb Raider, Lara Croft. Jennifer als Avatar Neyteri and Lauretta als Pirates of The Caribbean, Jack Sparrow.

Van links naar rechts. Frankee als Alice in Wonderlands Mad Hatter, Fitrah als Memoirs of a Geisha, Yolanthe als Tomb Raider, Lara Croft. Jennifer als Avatar Neyteri and Lauretta als Pirates of The Caribbean, Jack Sparrow.

www.yolanthe.com

(Beeld: Instagram)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties