0

Celebrity Tweets 12 03De zomer is nog niet begonnen, maar deze Victoria’s Secret Angels doen de temperatuur wel stijgen. De nieuwste exemplaren van de swim collection 2014 van het lingeriemerk werden gisteren geshowt op de perfect afgetrainde lichamen van de modellen.

Angels Alessandra Ambrosio en Behati Prinsloo lieten gisteren een schimp zien van de nieuwste badkledingcollectie van Victoria’s Secret. De twee staan in een minimale hoeveelheid kleding te lachen op het dakterras van The Londen Hotel in West Hollywood.

De 32-jarige Alessandra Ambrosio doet in de bikini die ze aanheeft niet onder voor haar 24-jarige collega. Ze draagt namelijk een wit halter exemplaar met gele en roze accenten met een gehaakt vestje er overheen. Er zit een mooie ketting aan de bikini die over haar gespierde buik valt.

Behati Prinsloo heeft ook een weinig verhullende outfit aan uit de nieuwste kledinglijn van Victoria’s Secret. Het setje bestaat uit een mini spijkerbroekje met een bloemetjes crop top die zo uit de jaren ’80 lijkt te zijn weggelopen.

Benieuwd naar de foto? Bekijk ‘m hieronder.

Celebrity Tweets 12 03(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties