0
Victoria en David BeckhamVic en Dave hebben het er maar druk mee. Zij leidt haar eigen mode imperium, hij doet internationale model- of voetbalklussen. Samen reizen ze de wereld rond én moeten ze zorg dragen voor hun vier kinderen Brooklyn, Romeo, Cruz en Harper.

En dat vooral dat laatste kan soms vermoeiend zijn.Vliegtuig in, vliegtuig uit, verschillende tijdzones en eeuwige jetlags. Daarom is een privé-jet wel zo handig, want dan kunnen ze lang gestrekt even bijslapen. En dat is precies wat papa David heeft gedaan na een drukke dag met de kids. Na een lange papa dag krikt hij zijn energie weer op door een dutje te doen in de jet.Victoria aanschouwt het vertederende plaatje en kan het niet laten om er een foto van te maken en te delen met haar volgers. Wij snappen wel waarom, want wat ziet het er schattig uit. Wat wij extra leuk vinden? De pop van Harper op de grond, want ook die moet natuurlijk mee op reis.

Bekijk de foto hieronder.

Been a hard day for daddy x kisses from sunny LA x

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Happy anniversary, I love u so much x I’m so proud of our beautiful family x A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Thank u to everyone who came to dinner with David and I at @Barneysnyofficial last night! X vb #BNYxVB

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

(Beeld: www.instagram.com/victoriabeckham/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties