0

Kylie Jenner CoachellaHet eerste Coachella weekend is alweer voorbij en alle thuisblijvers hebben jaloersmakende kiekjes van de celebs vanaf hun bank in de woonkamer kunnen volgen. Jourdan Dunn liet vorige week speciaal voor het festival haar manen voorzien van een regenboog kleurbeurt en ook Kylie Jenner liet haar haarstylist aanrukken met een fel kleurtje.

Hoewel Kylie Jenner eerder haar lokken voorzien had van een blauw likje verf en daarmee de woede van Kim en Kanye op haar hals haalde omdat blauw niet bij hun bruiloft paste, heeft het jongste Jenner zusje opnieuw gekozen voor blauw. Maar, hoewel het festival Coachella in de woestijn gehouden wordt en de temperaturen aardig kunnen oplopen, hield Kylie steevast haar petje op, dag en nacht.

Dit is volgens velen verdacht, want het lijkt meer dan alleen een mode statement. Kan het zijn dat Kylie iets onder haar petje verborgen houdt? Zijn haar blauwe lokken slechts een pruik, zijn het slecht geplaatste extensions of is er meer gaande onder haar petje?

Bekijk de baseball caps op Coachella van Kylie hieronder.

  • Baby
    Baby
  • GREY X BLUE. Shoutout to my scar
    GREY X BLUE. Shoutout to my scar
  • Kylie Jenner Coachella blue hair

(Beeld: www.instagram.com/kyliejenner/)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties