0

tyra 150Het gaat goed met Nikkie Plessen! Onlangs opende ze haar tweede winkel in de P.C. Hooftstraat en vanaf mei hoef je niet meer naar de hoofdstad of Rotterdam en Maastricht voor een echte NIKKIE: dan zal het merk in het hele land te koop zijn in Bijenkorf pop-up stores.

Maar daar blijft het niet bij. Het lijkt er op dat NIKKIE binnenkort ook een grote hit gaat worden in de VS. Namelijk niemand minder dan voormalig topmodel en bedenker van America’s Next Top Model Tyra Banks postte een foto van zichzelf gehuld in een jurkje van NIKKIE. Eerder droeg ze al een top van de kledinglijn van Nikkie Plessen.

Je vraagt je misschien af hoe Tyra aan dat jurkje komt, want zover wij weten is ze de afgelopen tijd niet gespot in de Cornelis Schuyt. Misschien dat de vriend van Tyra, fotograaf Erik Asla die NIKKIE’s campagnebeelden heeft geschoten, het jurkje heeft meegenomen? In ieder geval, Tyra kennende zal ze niet elk jurkje aandoen wat haar wordt aangereikt, dus wij kunnen alleen maar zeggen: Well done Nikkie!

Helaas is het jurkje nog niet te koop in de webshop van NIKKIE.

  • tyra 500

www.nikkie.com

(Beeld: www.instagram.com/tyrabanks)

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties