0

tyra 150Tyra Banks heeft als voormalig topmodel een walk-in-closet waar je u tegen zegt en heeft dagelijks weer de keus uit onwijs veel designer items. Nederlandse ontwerpers maken haast geen kans, maar toch is het één iemand gelukt.

Tyra Banks postte een kiekje van zichzelf online terwijl ze een stunning blauwe blouse draagt en dit kledingstuk is van niemand minder dan onze eigen Nikkie Plessen. Voor haar laatste werkoutfit voordat de presentatrice op vakantie gaat, koos ze voor een sexy item van de Nederlandse met een diep decolleté. Het gaat om de Natalie Blouse in de kleur navy, die op dit moment te verkrijgen is in de webshop van Nikkie.

Hier in Nederland loopt iedereen al weg met de prachtige collecties die Nikkie ontwerpt, maar ze zet nu dus ook voet in de VS. Laatst opende de RTL Boulevard presentatrice nog een nieuwe winkel in Rotterdam, wie weet is haar volgende filiaal wel in de Verenigde Staten.

Ben je benieuwd welk item Tyra Banks van Nikkie Plessen droeg? Bekijk dan de foto hieronder. De blouse zelf hebben? Klik dan hier!

  • tyra 500
    Tyra Banks: "Last office day outfit before the holiday! Sexy + Work Day = @nikkieplessen"

www.instagram.com/tyrabanks

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties