0

sylvie 150Sylvie Meis kan haar geluk niet op: na een paar tegenslagen in haar leven lijkt nu alles haar voor de wind te gaan. Zo heeft ze de liefde gevonden bij zakenman Samuel en heeft ze een leuk rolletje te pakken in een Duitse film.

Voor de Duitse remake van de Nederlandse film ‘Soof’ heeft Sylvie een gastrol. Eerder deelde de presentatrice al een aantal kiekjes van op de set en gisteren kon ook een nieuwe foto niet uitblijven tijdens de opnames. Samen met een mede-Nederlander regisseur Ben Verbong staat het lingeriemodel stralend op de foto. Niet alleen de liefde doet haar blijkbaar goed, maar ook dat ze weer na jaren acteert.

De opnames vinden plaats in de Duitse stad München, wat niet al te ver is van haar woonplaats Hamburg. Hierdoor heeft ze nog genoeg tijd om haar nieuwe lover te zien. Of we Sylvie ook in de Nederlandse bioscopen kunnen gaan bewonderen, is nog niet bekend.

Bekijk een stralende Sylvie Meis hieronder.

  • sylvie 500
    Sylvie Meis: "Two #Dutchies on the #Sophie film set! Checking the scene with Director Ben Verbong #ARD #Film #Munich" #sylviemeis"

www.instagram.com/sylviemeisnews

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties