0

sylvie 150Ieder jaar gaan er steeds meer Nederlanders Halloween vieren en vooral dit jaar hadden de meeste de smaak te pakken. Sylvie hield het niet alleen bij Halloween avond, de knappe blondine vierde het feestje zelfs een aantal keer. In drie verschillende kostuums verscheen het lingeriemodel in New York op verschillende feestjes.

Werd ze eerst in een stunning gouden glitter outfit vastgelegd met haar nieuwe lover Samuel, zaterdag vierde zij Halloween samen met wel een onwijs bekende celeb. In een waanzinnige Marie Antoinette outfit staat Sylvie samen op de foto met niemand minder dan Beyoncé. De zangeres koos wel voor een heel apart kostuum en ging als de Mexicaanse kunstschilderes Frida Kahlo. Zelfs met de gigantische wenkbrauwen van Queen Bee zagen de twee dames er flawless uit, wat natuurlijk een prachtig kiekje opleverde.

Zelf deelde Beyoncé het kiekje niet op haar sociale media, wat erop wijst dat Sylvie toch een beetje star struck was door de zangeres. Wel postte Bee een aderoble foto van haar samen met Blue Ivy verkleed als de Jacksons.

Bekijk het kiekje van Sylvie samen met Beyoncé hieronder.

 

  • sylvie 500
    Sylvie Meis: "Beautiful @Beyonce" #beyonce #HappyHalloween #sylviemeis #MarieAntoinette"

www.instagram.com/sylviemeisnews

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties