0

thumb sylvie 150Ondanks dat het nog geen Halloween is zijn de celebs al druk in de weer met de griezelfeestdag en de bijbehorende feestjes. Niet alleen Amerikaanse sterren hebben het er druk mee, ook Sylvie Meis was afgelopen weekend in de halloweenstemming.

Samen met haar nieuwe lover Samuel Deutsch vloog ze naar New York voor een Halloween feestje. Het thema van het feest was ‘de toekomst’ en de twee hadden zich daar goed aangehouden. Sylvie droeg een stunning gouden glitter outfit, waarbij haar make-up en lokken het geheel afmaakten. Naast haar stond een onherkenbare man gehuld in een robot-achtig kostuum, ondanks dat zijn gezicht niet te zien is weten wij natuurlijk wie dit is.

Het verliefde stel zag er fantastisch uit en als ze zich al uitdossen voordat het Halloween is, kunnen wij niet wachten om te zien waar ze aankomende vrijdag mee op de proppen komen. Wellicht dat Sylvie haar dirndl jurkje van afgelopen Oktoberfest uit de kast trekt, we zullen het zien…

Ben je benieuwd naar het Halloween kostuum van Sylvie en haar lover? Bekijk dan onderstaande foto.

  • sylvie 500
    Sylvie Meis: "#allisonsarofim #intothefuture Halloween Party! Dress by Lever Couture , hair and Make-Up by Max Roman #nyc #fun" #sylviemeis"

www.instagram.com/sylviemeisnews

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties