0

sylvie 150De celebs die ook nog eens moeder zijn, hebben het natuurlijk veel te druk om hun eigen outfits samen te stellen en hebben daarom vaak een persoonlijke styliste. Als zelfs North met 16 maanden een aankleedster heeft, dan heeft Sylvie Meis dit natuurlijk ook.

Natuurlijk staat Nederlands nummer één styliste Danie Bles aan het roer als het gaat om Sylvie’s looks, maar hier krijgt ze wel hulp bij. Sylvie’s 8-jarige zoontje Damian zal namelijk al een goed gevoel hebben voor de laatste modetrends en helpt zijn mama graag bij het uitzoeken van een geschikte outfit, zoals afgelopen maandag.

Toen Sylvie aan het werk moest bij een groot event, hielp Damian haar wel eventjes om iets geschikt te vinden in de gigantische walk-in-closet. Uiteindelijk was het een Elisabetta Franchi‬ jurkje geworden met prachtige accessoires. In zijn trainingspak geeft hij zijn moeder haar Valentino clutch aan die de look helemaal af maakt. Kunnen wij deze jonge mode goeroe ook al inhuren?

Bekijk de foto van Sylvie samen met haar stylist en zoon Damian hieronder en het uiteindelijke resultaat!

 • sylvie 1 500
  Sylvie Meis: "Mommy is off to work! Damian does the final styling! @bydanienl #ElisabettaFranchi dress, #Deichmann Shoes, #Chloe belt, #Valentino clutch #hamburgmeineperle #shoestepawards"
 • accessoires sylvie
  "Accessories for tonight's event! #hamburg #shoestepawards #Deichmann #valentino clutch"
 • BP_25255342
 • BP_25255344
 • BP_25255329
 • BP_25255332

www.instagram.com/1misssmeis

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties