0

sylvie craig david 640Heel bekend Nederland lijkt wel op Ibiza te zitten. Is het niet voor het jubileumfeest van Wesley en Yolanthe, dan is het wel voor wat ‘welverdiende’ zon, zee, strand en rust. Ook Sylvie Meis bivakkeert momenteel op het populaire vakantie eiland. Samen met Momo en hun zoontjes genieten ze daar van het samen zijn.

Wie zegt dat je dan niet óók kan genieten van een feestje heeft het natuurlijk helemaal mis! Sylvie houdt namelijk wel van een dansje en een drankje en combineert dat moeiteloos met een gezinsvakantie. Afgelopen weekend was het tijd voor een lánge avond feesten met de ‘legendarische’ zanger Craig David van hits als Fill Me In en What’s Your Flava.

De zanger is na zijn optreden bij eerder genoemd feestje van Wes en Yo nog even blijven hangen op Ibiza en kon een feestje met de presentatrice in Momo’s Cavalli club duidelijk niet weerstaan. Van het dansfestijn deelde Sylvie dit kiekje op haar Instagram.

Bekijk de foto hieronder!

 • Sylvie Craig David
  "What an incredible night! My feet are still hurting #dancing #allnightlong #aboutlastnight #TS5 @craigdavid #cavallibiza"
 • plain selfie
  "Yayyyyyy #vacationtime #planeselfie ️️️️️️️#mylove #motherson"
 • direct flight
  "Not being able to fly direct sucks.. But at least there is a #starbucks here..."
 • boys
  "My boys ️ #cavallibiza #familytime #dinnertime"

(Beeld: www.instagram.com/1misssmeis)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties