0

Sylvie bikiniSylvie en haar favoriete make-up en haar goeroe Serena Goldenbaum zijn op dit moment in Thailand om daar met het Hunkemöller team de allernieuwste Sylvie Collection bikini’s vast te leggen in een tropische omgeving voor het nieuwe seizoen.

Met haar fans op Instagram en Twitter deelt de blonde schone de hele dag kiekjes van zichzelf en haar goeroe. Op één van de plaatjes waar Sylvie ons gisteren op trakteerde zien we Sylvie in bikini met op de achtergrond Serena Goldenbaum langs lopen. Deze foto van Sylvie schoot alleen bij veel van haar fans in het verkeerde keelgat.

Onder het kiekje schreef de knappe Sylvie: “Photo bombed door Serena Goldenbaum op de set”. Serena die zelf een stuk voller is dan de strakke presentatrice wordt volgens de fans van Sylvie gebruikt zodat de beauty zelf een stuk slanker lijkt op de foto. Onder het kiekje werd commentaar als, “Dit plaatje bevalt me niks, het komt heel arrogant over” en “Hoezo moet er dan een vollere vrouw in roze jurkje als achtergrond?” geschreven.

  • Photo bombed by @serenagoldenbaum on set! #TeamTrouble #SylvieCollection #sexy #swimwear @hunkemollerhq #bikini #Thailan
    Photo bombed by @serenagoldenbaum on set! #TeamTrouble #SylvieCollection #sexy #swimwear @hunkemollerhq #bikini #Thailand #tvcommercial #shoot

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties