0

Sylvie NYC HunkemollerWe zijn allemaal dol op Sylvie’s stijl en blijven maar wat graag op de hoogte van wat deze presentatrice/brand ambassador allemaal doet, om dat makkelijker te maken lanceerde Sylvie afgelopen weekend haar eigen website: sylviemeis.de. Hier kunnen we persoonlijke blogposts lezen en op de hoogte blijven van haar stijlkeuzes!

Natuurlijk volgen we ook haar Instagram account op de voet en daar ontdekten we vanmorgen dat Sylvie voor Hunkemöller naar New York vliegt! Via haar website zijn we erachter gekomen waarom. Sylvie werkt alweer aan een nieuwe collectie voor Hunkemöller en dat terwijl haar swimwear nog in de winkels hangt!

Na haar op Parijs en Londen geïnspireerde lingerie wordt voor deze collectie The Big Apple als inspiratie gebruikt en daar is natuurlijk wel een reisje voor nodig. Het is voor Sylvie een droom die uitkomt: “I couldn’t be more happy then to be on the verge of realising this dream, and it is gonna happen this week!!!”. 

Bekijk een foto van Sylvie in het vliegtuig onderweg naar New York hieronder!

  • Sylvie NYC Hunkemoller
    @1misssmeis: "On my way to #NYC ! #SylvieCollection @hunkemollerhq #inanewyorkstateofmind #travel #work #lovemyjob #lingerie"

www.sylviemeis.de

(Beeld: www.instagram.com/1misssmeis)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties