0

snooki afgevallen korset 150In het begin dat Snooki te zien was in Jersey Shore, was de reality ster een stuk voller dan nu. Inmiddels heeft de Amerikaanse twee kinderen op de wereld gezet, de laatste afgelopen september, en let ze veel meer op haar figuur dan voorheen: Snooki is nu een stuk slanker dan in het begin van haar reality carrière.

Om dat te bereiken, neemt ze advies over van collega reality ster Kim Kardashian. Wat Kim kan, moet ik ook kunnen heeft Snooki vast gedacht: Kim promoot op Instagram een korset om je taille mee slanker te maken en dat is precies waar Snooki ook mee aan de haal is gegaan. Ze plaatste een foto van zichzelf op Instagram met een roze korset om en schreef daarbij: “Every MOM needs a little extra help sometimes. Thanks @1800Cinchers for helping me out. www.1800cinchers.com #1800cinchers

Zou dit dan echt de truc zijn om je lichaam weer in shape te krijgen na een zwangerschap? Kim deed het, Snooki nu en ook Jessica Alba schijnt haar figuur terug te hebben gekregen door het korset: zij droeg er zelfs twee over elkaar en had na 3 maanden weer een platte buik!

  • snooki taille
    Snooki: Every MOM needs a little extra help sometimes. Thanks @1800Cinchers for helping me out. www.1800cinchers.com #1800cinchers"
  • kim taille
    "I'm really obsessed with waist training! Thank you @premadonna87 for my new waist shapers! #whatsawaist"

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties