0

sjp thumb 150Toen Sarah Jessica Parker vorig jaar begon met het ontwerpen van schoenen, hadden alle fashionista’s daar het volste vertrouwen in. De actrice heeft zo lang de rol vertolkt van de über fashionista Carrie Bradshaw, dus als er iemand verstand heeft van killer heels is zij het wel.

Dit weekend was de lancering van Sarah Jessica Parker’s schoenenlijn in Dubai, waar ze niet kunnen wachten om op de muiltjes te kunnen lopen. De actrice postte een kiekje van één van haar designs en deze hakjes zullen alle liefhebbers van Sex and the City bekend voorkomen.

De fuchsia pumps met steentjes op de neus, lijkt als twee druppels water op een blauw paar van Manolo Blahnik die in het eerste deel van de film voorkomt. Blijkbaar heeft ze inspiratie gehaald uit haar rol van Carrie Bradshaw en de schoenen die ze daarvoor droeg…

Ben je benieuwd naar het kiekje van de schoenen van Sarah Jessica Parker en die van Manolo Blahnik? Bekijk dan de foto en het filmpje hieronder.

  • sjp
    Sarah Jessica Parker: "My @SJPCollection fuchsia Angelica's begged for me to snap this photo. In lieu of a selfie. They are as excited to see you @harveynicholsdubai in 2.5 hours as I am. X, Sj #SJPinDXB"

www.instagram.com/sarahjessicaparker

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties