0

Rita Ora X Adidas avaHet was al een tijdje bekend dat Rita Ora en Adidas een samenwerking waren aangegaan. Voor Rita was dit een first; de zangeres heeft nog nooit eerder kleding ontworpen.

En deze collabortation is niet de minste. Rita maakt namelijk wel vijf capsulecollecties met ieder een eigen thema en deze zullen in drie stappen worden gelanceerd. Impressive! Op de eerste lijn zullen we nog wel even moeten wachten, want deze is pas op 21 augustus in de schappen te vinden. Dit wordt de Black Collection en deze zal bestaan uit leren jacks met glow in the dark details, doorzichtige regenjassen en (hoe kan het ook anders) sneakers.

Over de andere thema’s is iets minder bekend, behalve dat Colorblock en Pastel vanaf 4 september in de winkels te krijgen is en dat Roses en Spray op 1 november volgen. Volgens Rita worden alle items sexy én comfortabel. Dat klinkt goed, toch?

Natuurlijk zijn we allemaal razend benieuwd hoe de collectie er it komt te zien en we kunnen dan ook echt niet wachten tot we ze eindelijk kunnen bekijken. Gelukkig heeft Rita nu een tipje van de sluier voor ons opgelicht, want ze plaatste een eerste beeld van Rita Ora X Adidas op haar Instagram!

Bekijk de foto hieronder.

  • Rita Ora X Adidas
    ''It's official my first collection for Adidas!!! Yes finally! Me and my team have worked so hard together to create the best sexiest coolest sportswear possible. Please enjoy it and bots it's time to takeover! #Botsuniform @adidasorginals #O #unstoppable''

www.instagram.com/ritaora

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties