0

schoenenkast rachel zoe 150De celebs beschikken over jaloersmakend grote walk-in-closets met een inhoud waar menig modeboutiek niet aan kan tippen. Naast dat de sterren de mogelijkheid hebben om dagelijks te shoppen, krijgen ze ook onwijs veel toegestuurd door designers en ook stylist Rachel Zoe heeft dit geluk.

Als stylist van de sterren is Mrs. Zoe voor haar beroep dag in en dag uit bezig met het zoeken naar de meest hebberigmakende kledingstukken. Niet alleen voor haar klantenkring winkelt ze voor de juiste items, ook zichzelf vergeet ze absoluut niet tijdens één van haar vele shoptripjes.

Gisteren deelde Rachel een kiekje op haar Instagramaccount van haar schoenenkast en wij sloegen hier stijl van achterover. Een ‘kast’ is niet het juiste woord voor de plek waar zij haar schoenen opbergt, want voor haar schoenencollectie heeft de stylist een hele kamer nodig dat groter is dan de meeste huizen in Amsterdam.

In een kast en op de grond staan al haar pareltjes uitgestald, wat ongeveer gaat om honderden schoenen. Daarnaast zijn het ook alleen maar pumps en zien we er geen laarzen tussen (laat staan sneakers). Er is ‘no place like home‘ schrijft Rachel Zoe onder het kiekje en wij begrijpen heel goed waarom.

Bekijk Rachel Zoe’s schoenenkast hieronder!

  • schoenenkast rachel zoe 500
    Rachel Zoe: "There's no place like home @rachelzoestudio #backinla #workingmom xoRZ"

www.instagram.com/rachelzoe

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties