0

Taystee OITNB 640Orange Is The New Black is één van de meest populaire televisieseries van dit moment. De serie, die zich afspeelt in een vrouwengevangenis, geeft op een hilarische wijze de belevenissen van de gevangenen weer. Dit gaat gepaard met veel cat figths en stiekeme liefdesaffaires.

Danielle Brooks, die in de serie de populaire rol van Taystee speelt, zet haar bekendheid in om vrouwen te leren van hun lichaam te houden. In de serie speelt Danielle een echte bad ass, maar op de foto die ze op haar Instagram postte is daar niets van te zien. Om vrouwen wereldwijd te steunen met de hastag #LoveYourShape poseert ze met haar voluptueuze figuur in een zoete roze bikini.

Bekijk de foto hieronder.

  • Danielle Brooks OITNB 640
    "You already know what I'm reppin: Team Love ThySelf. Join me + @peoplestylewatchmag in celebrating the skin we're in by posting your FAV body photo #LoveYourShape. Rocking my @monifcplussizes bikini. Let's see your #LoveYourShape photos, they might get #RP. #voiceofthecurves #yesmythighstouch #awholethreepounds #thickathanasnicka #somebodysfuturewife #illgiveyourottenteeth #chocolatedrop #confidence #noshame #alllove"

(Beeld: www.instagram.com/daniebb3/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties