0

paris hilton hotel filipijnen 150Als erfgename van de Hilton familie kan Paris doen en laten wat ze wil. De socialité reist de hele wereld over en is een graag geziene gast op feestjes. Maar de appel valt niet ver van de boom…

En in het geval van Paris houdt dit in dat ze zich nu ook gaat richten op real estate. In 2011 sloot ze een deal met een Filipijns bedrijf om te helpen met ontwerpen en dat heeft geresulteerd in een luxe beach resort genaamd Azure Urban Resort Residences. Het resort heeft zelfs een zogenaamde Paris Beach Club. Deze bestaat uit een bioscoop, restaurants, een sportschool, een game room, een spa en massagekamers.

Komend weekend reist Paris af naar de Filipijnen om het resultaat te bewonderen. Bekijk de foto’s die ze op Instagram plaatste hieronder!

Paris: "So proud & excited for my 1st real estate property to be opening this week in the Philippines! emoji Always dreamed to follow in my family's footsteps. #DreamsDoComeTrue"

Paris: “So proud & excited for my 1st real estate property to be opening this week in the Philippines! emoji Always dreamed to follow in my family’s footsteps. #DreamsDoComeTrue”

Paris: "Love the way I designed the interior of my new real estate property. Can't wait to go there this weekend!"

Paris: “Love the way I designed the interior of my new real estate property. Can’t wait to go there this weekend!”

www.instagram.com/parishilton

(Tekst: Michelle Helmigh)

 

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties