0

PHOTO lindsay LohanMocht je het het relletje om Paris Hilton en Lindsay Lohan gemist hebben, het volgende is er aan de hand. De broer van Paris Hilton, Barron Hilton, is zwaar gewond geraakt tijdens een gevecht dat waarvan Lindsay Lohan de oorzaak zou zijn.

Het voormalig kindsterretje zou het gevecht hebben aangespoord wat resulteerde in een ernstig gewonde Barron Hilton. Nadat het Hilton broertje in elkaar geslagen was ging hij terug naar zijn hotel waar hij vervolgens opgehaald werd door een ambulance. Hij weigerde met de ambulance mee te gaan om vervolgens met zijn eigen vervoer alsnog richting het ziekenhuis te gaan. Daar werd hij behandeld voor verschillende wonden aan zijn hoofd en neus en kreeg hij een CT scan.

Op het feestje waar dit alles gebeurde was niet alleen behoorlijk wat alcohol in omgang, ook werd er volop van de cocaïne gesnoept. Barron Hilton plaatste vervolgens een foto van zichzelf en zijn gehavende gezicht op Instagram waarop Paris haar woedde niet meer kon inhouden en schreeuwde om wraak. De socialite plaatste onder de foto van haar gewonde broertje. “They both will pay for what they did. No one f*cks with my family and gets away with it!!”

Ai, Ai, Ai Paris, moet Lindsay nu vrezen voor haar leven? Wij vermoeden dat dit nog niet het einde is van het verhaal.

Barron Hilton op Instagram

Barron Hilton op Instagram

Lindsay Lohan en Paris Hilton

Lindsay Lohan en Paris Hilton

www.instagram.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties