0

keira knightley taille chanel show 2014 150Gisteren vond tijdens Paris Fashion Week de Chanel show plaats en natuurlijk zaten diverse celebs frontrow. Naast Rihanna was ook actrice Keira Knightley van de partij. Logisch want zij is het gezicht van de geur Coco Mademoiselle.

De Britse staat nou niet bekend om haar rondingen en gisteren werd duidelijk hoe dun Keira is. Ze droeg een look uit de spring couture collectie van het modehuis bestaande uit een witte crop top met daaronder een zwart shirt en een witte rok. Omdat de crop top en de rok nogal wijd vallen en het shirtje zwart en strak is, had Keira een opvallend smalle taille.

Natuurlijk kan er gezegd worden dat dit het optische effect is van de outfit, maar dat gaat misschien niet helemaal op. Rihanna droeg een soortlijke look, hetzij in een andere kleurstelling, en bij de zangeres zag de taille er ook smal uit maar wel een stuk voller dan die van Keira.

Bekijk de foto’s hieronder en oordeel zelf!

1. keira knightley taille chanel show 20142. keira knightley taille chanel show 2014 3. keira knightley taille chanel show 2014 4. keira knightley taille chanel show 2014 5. rihanna keira knightley taille chanel show 2014 6. rihanna keira knightley taille chanel show 2014www.chanel.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties