0

Mario Testino heeft ruim 1,6 miljoen volgers op Instagram en deelt hier zijn nieuwste, maar ook oudste foto's van modellen, campagnes en wereldsterren zoals Madonna, Lady Gaga, Julia Roberts en Cameron Diaz. Wie goed op let, ziet tussen zijn kleurrijke foto's ook zwart-wit foto's waarop het betreffende model slechts een handdoek 'draagt'.

Deze foto's zijn onderdeel van Mario's fotoserie voor Instagram, genaamd Towel Series. Inmiddels hebben al 90 sterren met slechts een handdoek geposeerd en blijkt ook Kirsten Stewart niet vies van een naaktportret. Met een prachtige foto vormt zij nummer 91 en gingen onder andere Gigi Hadid en zelfs Anna Wintour haar voor. Alle foto's hebben dus één ding gemeen: de edele delen zijn bedekt met witte badstof.

De foto van Kirsten Stewart - die zich met campagnes voor Chanel steeds meer ontpopt tot modeicoon - had niemand zien aankomen. De actrice staat bekend om haar terughoudendheid en op deze foto geeft ze zich letterlijk bloot. Hiermee vormt Kirsten een originele, verrassende maar absoluut geschikte aanvulling van het lijstje. Wat vind jij van de foto?

Bekijk de foto hieronder.


www.mariotestino.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties