0

janice 150Na 1,5 jaar keihard te hebben gewerkt, vond de Nederlandse ontwerper Janice (bekend van Project Catwalk) het tijd voor een vakantie. En waar kun je dan als modeliefhebber beter heengaan dan naar New York?

Janice genoot de afgelopen dagen van de leuke stad en had ontmoetingen met allemaal mensen uit de Nederlandse mode en showbizzwereld die ook in New York waren. Maar zijn reis kon helemaal niet stuk toen hij een royal spotte. Op de terugreis zat niemand minder dan Koningin Maxima bij Janice in het vliegtuig!

Dat moest natuurlijk even gedeeld worden op Instagram. Bekijk de foto die Janice maakte hier!

Janice samen met catwalk coach Mariana Verkerk en Mayday: "My Dutch partycrew last night in #nyc #superfun WE RUN TE WORLD"

Janice samen met catwalk coach Mariana Verkerk en Mayday: “My Dutch partycrew last night in #nyc #superfun WE RUN TE WORLD”

Janice samen met (voormalig) model Lonneke: "Dinner with: Lonneke, Dirk, Joss and me"

Janice samen met (voormalig) model Lonneke: “Dinner with: Lonneke, Dirk, Joss and me”

Janice met presentatrice Vivian Reijs: "We konden het dan toch niet laten elkaar op te zoeken! Hoevaak ben je nou tegelijk met je Shownieuws collega in NYC.... So we had dinner in het lievelings restaurant van Gwyneth Paltrow samen met @vivonlinenl en @josslinssen"

Janice samen met presentatrice Vivian Reijs: “We konden het dan toch niet laten elkaar op te zoeken! Hoevaak ben je nou tegelijk met je Shownieuws collega in NYC…. So we had dinner in het lievelings restaurant van Gwyneth Paltrow samen met @vivonlinenl en @josslinssen”

Janice met make-up artiest Dominique Samuel: "Nou hoe fucking toevallig!!! Loop je in New York op straat kom je Dominique Samuel tegen..... Te leuk!!"

Janice met make-up artiest Dominique Samuel: “Nou hoe fucking toevallig!!! Loop je in New York op straat kom je Dominique Samuel tegen….. Te leuk!!”

www.instagram.com/janicemodeontwerper

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties