0

olivia wilde borst 150Het krijgen van een kind is het mooiste wat er is, iedere moeder zal dit beamen. Het hebben van een baby heeft ook minder leuke kanten zoals het verschonen van luiers, nachten lang niet kunnen slapen en het geven van borstvoeding kan ook als onprettig worden ervaren.

Jouw baby heeft honger en je bevindt je op een openbare gelegenheid, je hebt geen andere keus dan toch borstvoeding te gaan geven. Veel mensen zullen daar toch wel raar van opkijken, als je opeens je borst tevoorschijn haalt. Olivia Wilde wil dit doorbreken met haar shoot voor het september issue van Glamour, waar zij trots poseert met haar zoontje Otis van vijf maanden oud terwijl zij hem borstvoeding geeft. Dit doet Olivia natuurlijk wel op de meest glamorous way in een zwarte Roberto Cavalli jurk en een stropdas van Prada om haar nek.

De actrice is niet de enige celeb die voorstander is van in het openbaar borstvoeding geven. Sterrenmoeders als Miranda Kerr, Gisele Bündchen en Gwen Stefani gingen Wilde al voor, door foto’s te plaatsen terwijl zij hun baby de borst gaven op een openbare gelegenheid. En als deze celebrity mama’s dit kunnen dan kunnen de gewone mums onder ons ook voortaan gewoon hun boobie tevoorschijn trekken.

  • actrice oliva wilde
  • olivia wilde baby
  • olivia wilde borst

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties