0

north west custom made wang outfit 150North West moest misschien dan wel huilen bij de show van Alexander Wang, het zal in ieder geval niet hebben gelegen aan haar outfit.

Bij een front row plek bij een modeshow is het een vereiste dat je jezelf hult in de kleren van de betreffende designer en dus zat Nori afgelopen show van top tot teen in Wang de show te ‘bewonderen’. Mama Kim postte de gehele outfit van Nori op haar Instagram account en bedankte Alexander Wang persoonlijk voor het maken van de outfit van haar 2-jarige dochter.

Bekijk het outfitje van North hieronder! Wil jij zo’n zelfde look als North hebben? Even geduld, want de najaarscollectie van Wang zal over een tijdje in de winkels liggen.

  • How cute was North's custom look from the @AlexanderWangNY show yesterday?!?! The metal and fur line bomber that was see
    Kim: "How cute was North's custom look from the @AlexanderWangNY show yesterday?!?! The metal and fur line bomber that was seen in the show and the same studded theme with the stud turtleneck, skirt and socks!"
  • north west custom made wang outfit 500

www.instagram.com/kimkardashian

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties