0

150 KimyeGisteren deelde Kim wat foto’s van haar bruiloft op haar Instagram als aanleiding van de laatste aflevering van het negende seizoen van Keeping up with the Kardashians dat gisteren op de Amerikaanse televisie werd uitgezonden.

De bruiloft van KimYe stond in deze aflevering centraal en het ging niet helemaal van zijn leien dakje. Aan de foto’s op haar Instagram te zien zag ze er prachtig en relaxed uit, maar in de aflevering die uitgezonden werd, was niets minder waar. Zo was ze als de dood dat ze over haar lange Givenchy sluier zou vallen. Kanye had wel wat anders aan zijn hoofd. Kim kreeg namelijk veel kritiek over zich heen door de jurken die zij voor haar zussen had gekozen. “I can tell that the girls are not loving their dresses and it is really hard to find a dress that will fit all of my sisters’ body types“, aldus Kim.

Kanye regelde daarom nog op het laatste moment via een andere designer jurken voor de bruidsmeisjes. Zij waren blij met de jurken van Kanye, maar Kanye vond deze jurken té sexy, daarom liet hij ze last minute aanpassen. Het was dus weer eens een drama bij de Kardashians, maar gelukkig kunnen Kim en Kanye nu terugkijken op een mooie bruiloft.

Bekijk hieronder de foto’s die Kim Kardashian West op haar Instagram deelde.

 • kim 1
  Kim Kardashian: #LOVE #TONIGHT #FINALE
 • kim 1
  Kim Kardashian: #SurpriseBridalShower #TonightOnKeepingUpWithTheKardashians
 • kim 3
  Kim Kardashian: Tune into Keeping Up With the Kardashians tonight on E!#LetTheFestivitiesBegin
 • kim 4
  Kim Kardashian: Churros are a must at a bridal shower! Thanks @lorraineschwartz @shellibird1 @allisonstatter @krisjenner @kourtneykardash @khloekardashian #kuwtk #tonight

www.instagram.com/kimkardashian

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties