0

150 Alicia2014 lijkt wel hét jaar van de zwangerschappen. De ene na de andere celeb komt met het heugelijke nieuws dat ze een kleintje verwachten en ook deze celeb heeft weer een ‘bun in the oven’

Alicia Keys plaatste gisteren zelf een foto op Instagram met het nieuws dat zij en producer Swiss Beatz een tweede mini verwachten. De zangeres is nu inmiddels alweer enkele maanden zwanger en ziet de rest van de zwangerschap ook met plezier tegemoet. Ze laat weten blessed te zijn met een nieuw engeltje dat onderweg is en dat dat haar gelukkiger maakt dan ooit.

Toch krijgt de zangeres het dan weer erg druk, want ze is natuurlijk ook het nieuwe gezicht van Givenchy. Maar ach, als je ziet hoe ze straalt dan zijn zal ook Givenchy super blij voor de zangeres zijn!

  • Alicia Keys
    "Happy Anniversary to the love of my [email protected] !! And to make it even sweeter we've been blessed with another angel on the way!! You make me happier than I have ever known! Here's to many many more years of the best parts of life!"

www.instagram.com/aliciakeys

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties