0

Nikkie PlessenNikkie Plessen heeft het er maar druk mee. De ex-presentatrice richt zich nu vooral op haar bedrijf Nikkie. Ze ontwerpt en promoot haar eigen kledinglijn, opent haar eigen winkels én stuurt een heel team aan. Daarnaast deelt ze ook nog dagelijks outfit inspiratie via Instagram én schuift ze af en toe bij RTL Boulevard aan. Maar, gelukkig is er ook nog tijd voor haar gezinnetje.

Want wanneer Nikkie Plessen niet bezig is met haar eigen bedrijf, is ze druk bezig met moeder zijn. Zo brengt ze dochtertje Jolie naar skie- of hockeyles of gaat ze varen over de Amsterdamse grachten. Met het prachtige weer van de afgelopen dagen kon een boottochtje natuurlijk niet uitblijven, en dus zette ze haar jongste kapitein aan het roer.

En dat levert schattige foto’s op. Gehuld in een oranje reddingsvest en wit rompertje zien we de kleine Alain vrolijk op het bootje staan. Hij kijkt zijn ogen uit over het water. Het jongste kindje van Nikkie en haar man Ruben wordt in november alweer één jaar.

Bekijk de foto hieronder.

Our little boatman

A photo posted by Nikkie Plessen (@nikkieplessen) on

(Beeld: www.instagram.com/nikkieplessen/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties