0

PHOTOBN’ers en celebs waren gisterenavond druk aan het twitteren en instagrammen over de voetbalwedstrijden tijdens het WK. Zo ook Nicolette van Dam, al viel haar Tweet niet bij iedereen in goede aarde.

De zwangere Nicolette twitterde namelijk een gephotoshopte foto waarbij twee Colombiaanse voetballers op hun knieën cocaïnelijntjes snuiven op het voetbalveld. Bij Colombiaanse twitteraars schoot deze foto in het verkeerde keelgat. Nicolette van Dam is ambassadeur van Unicef en de Colombianen vinden dan ook dat de Nederlandse blondine met de foto het hele land en de Colombiaanse voetballers heeft beledigd, iets wat niet passend is als je zo’n functie bekleed.

Colombiaanse kranten en journalisten uit het land drongen er direct op aan dat Nicolette uit haar functie als ambassadeur van Unicef werd gezet. Nicolette verwijderde snel de tweet en bood direct haar excuses aan via Twitter. “Queridos Colombianos, there was no offense intended from my side. Please accept my honest and sincere apologies. #RespectColombia”

  • Readyyyyy!
    Readyyyyy!
  • thumb

https://twitter.com/NicoletteVanDam

(Beeld: Twitter)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties