0

nicolette 150New mom Nicolette van Dam postte vorige week de eerste foto van haar pasgeboren dochtertje Kiki-Kate samen met twee dolgelukkige oma’s. Nu postte de BN’er een ontzettend cute kiekje waarop zij zelf te zien is met haar kleintje op Instagram.

Nicolette van Dam is de trotse moeder van twee prachtige dochters en van haar oudste dochter Lola-Lily zien we genoeg foto’s voorbij komen op mama’s social media. Haar jongste dochter is pas een paar weken oud, maar daar kunnen we ook de komende tijd de hoognodige foto’s van verwachten. De presentatrice postte deze week de tweede foto van Kiki, dit keer samen met zichzelf, terwijl KK heerlijk op haar buik ligt te slapen. De baby draagt een onwijs schattig roze berenpakje met op de muts oortjes en op haar billetjes een berenhoofdje.

Op de twee plaatjes van haar jongste telg is haar gezichtje nog niet getoond. Mama Nicolette wil ons nog even in spanning houden, maar wij verwachten dat binnenkort de eerste foto van haar prachtige kindje in vol ornaat zal worden geshowd aan de wereld.

Benieuwd naar de foto van Nicolette van Dam met Kiki-Kate? Bekijk hem hieronder.

  • nicolette 500

www.instagram.com/nicolettevandam1

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties