0

nicki 150Jennifer Lopez staat bekend om haar perfecte figuur met een stel killer abs en ook nog eens een fantastische booty. Alleen is de zangeres niet de enige met dit droomfiguurtje, Nicki Minaj showt in 2015 iedere maand haar curvalicious body en vooral de maand juli is spraakmakend.

Nicki Minaj heeft voor 2015 een steamy kalender geschoten, waar we haar iedere maand weer op een pikant kiekje kunnen aanschouwen. We moeten nog even wachten om alle twaalf foto’s te kunnen zien, maar de zangeres wilde wel alvast één maand met ons delen. Juli zal veel mannen rode oortjes bezorgen, want we zien Nicki als een stripper om een danspaal gevouwen.

In deze zomermaand is het in de Verenigde Staten een nationale feestdag en daarom poseert zij in een rood lingeriesetje voor de Amerikaanse vlag. De booty van Nicki kenden we al, maar de dame beschikt ook over een stel killer abs waarmee ze in de voetsporen treed van J.Lo.

Ben je benieuwd naar het kalender kiekje van Nicki Minaj? Bekijk hem dan hieronder.

  • nicki 500
    Nicki Minaj: "One of the pics from my 2015 CALENDAR. Calendar comes with the Best Buy DELUXE or on http://nickiminaj.shop.bravadousa.com"

www.instagram.com/nickiminaj

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties