0

khloe schoenenkamer 150Terwijl de meesten van ons ‘s nachts dromen over een inloopkast, al is het maar een kleintje, bezitten de Kardashians al jaren ééntje van een flink kaliber. Khloé verhuisde vorig jaar naar een nieuw stulpje en aangezien deze flink wat vierkante meters bevat én ze er in haar eentje woont, was er ruimte over voor een heuse schoenenkamer.

Tot voor kort wisten wij niet van het bestaan ervan maar Khloé deelde een foto op Instagram van zichzelf staande in de kamer en deze wilden we je niet onthouden. De ruimte is net zo groot als menig Hollandse woonkamer én staat helemaal vol met de mooiste en duurste designerschoenen. Is er nog wel iets wat de Kardashians kunnen vragen aan Santa Claus en ze écht gelukkig van zullen worden? Wij zouden het niet kunnen noemen hoor…

Bekijk de foto van Khloé in haar schoenenkamer hieronder!

  • khloe kast 500
    Khloé: "May your days be painted in gold. May your life be filled with diamonds. May the stars shine bright on your world. May your new year have more magic and spark than the last. May God continue to bless you in abundance! Happy New Year Angels!!"

http://www.instagram.com/khloekardashian

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties