0

mulberry 150Sociale media wordt anno 2014 niet alleen nog gebruikt door consumenten, maar ook door bedrijven om reclame op te maken op allerlei nieuwe manieren. Een tweet of een foto op Instagram is een stuk goedkoper dan een print campagne of een celeb te betalen om iets te dragen.

Voor de najaarscollectie van Mulberry schakelde het merk Cara Delevingne in als model voor de campagne, maar ook gebruikte het Britse modehuis social media. Voor hun nieuwe Kensington tas, die vernoemd is naar een chique buurt in Londen, fotografeerden zij de tas ook in de gelijknamige buurt. Het hoofdkantoor van het tassenmerk is in deze buurt gevestigd en is tevens de woonplaats van prins Harry en Kate Middleton.

Op de social media van Mulberry werden foto’s gepost van de tassen die hangen aan het hek van Kensington Palace, waar de royals wonen. De foto is op dit moment alweer verwijderd, aangezien het koningshuis duidelijk not amused was met het beruchte kiekje. Een woordvoerder van het paleis laat weten dat de foto zonder toestemming is genomen en dat zij niet mee willen werken aan commerciële doeleinden.

Ben je toch nog benieuwd naar de foto? Bekijk hem dan hieronder.

  • mulberry 500
    Het beruchte kiekje...

www.instagram.com/mulberry_editor

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties