0

pig pig 150Miley Cyrus staat bekend om haar soms wat vreemde acties en gedrag, wat sommige helemaal te gek vinden of maar drie keer niks. Zo kocht ze na het overlijden van haar trouwe viervoeter een varkentje genaamd Bubba, waarvan ze nu beschuldigd wordt dat zij het beestje zou mishandelen.

Een varkentje als huisdier vinden ze meeste mensen al een beetje gek, want zo een dier hoort toch op een boerderij. In de VS is alles mogelijk en daarom zijn de meeste van Miley’s fans wel gewend aan het idee van Bubba. Alleen waren de dierenvrienden onder hen absoluut niet blij met de zangeres toen ze haar roze huisdier ging voorzien van een manicure.

Miley postte op haar Instagram twee kiekjes waarop te zien is dat het varkentje nagellak op krijgt door één van de zangeres haar vrienden. Terwijl Cyrus het beestje in haar armen houdt is de ander druk in de weer met zijn pootjes. Vervolgens deelt ze nog een kiekje van het eindresultaat waar de nageltjes van het boerderijdier te zien zijn met een rood lakje erop.

Dierenliefhebbers waren absoluut niet blij hiermee en noemde Miley een ‘pig’ voor wat ze had aangedaan. Anderen beschuldigden de zangeres ervan dat zij grote problemen met zichzelf had of dat ze na dit incident geen fan meer van haar waren. Hoewel sommige geloven dat zij Bubba heeft mishandeld is het voormalig Disney sterretje gek op dieren. Zelf groeide ze namelijk op op een boerderij in Tennessee.

Ben je benieuwd naar het varkentje zijn pedicure? Bekijk dan onderstaande foto’s.

  • pig pig 500
    Miley Cyrus: "pig pig"
  • pig pig gonna be lookin fresh
    Miley Cyrus: "pig pig gonna be lookin fresh"

www.instagram.com/mileycyrus

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties