0

Lieke van LexmondPHOTO Lieke van Lexmond mag dan in Nederland misschien een sterrenstatus bereikt hebben, toch is ze zo lekker gewoon gebleven. Als echte Hollander doet Lieke namelijk op een vrije zaterdag niets liever dan een rondje fietsen door onze hoofdstad.

De actrice wikkelde baby Vik en een speciale draagdoek en genoot samen van de Amsterdamse stad. Onder het kiekje dat Lieke op Instagram plaatste, schreef de kersverse moeder: “Heerlijke zaterdag! Samen met onze schat fietsend door de stad boodschappen doen…”

Maar, veel van haar volgers op Twitter en Instagram zagen dit heerlijke momentje van mama Lieke niet zo zitten en vielen de actrice om haar actie aan. Zo schreven volgers dat het totaal onverantwoord is om met een kleintje in een doek te fietsen en werd er zelfs gesuggereerd dat Lieke baby Vik als airbag zou gebruiken.

  • Heerlijke zaterdag! Samen met onze kleine schat fietsend door de stad boodschappen doen.... @SpartaFietsen @artipoppe #A
    Heerlijke zaterdag! Samen met onze kleine schat fietsend door de stad boodschappen doen.... @SpartaFietsen @artipoppe #Amsterdam

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties